logosmalltextsmall

Ambachtelijk en veelal biologisch

 

 

n

 
WEEKMENU VRIJDAG 23 FEBRUARI 2018

Bietenstampot met spekjes en rookworst €7,95         

Even voorstellen

 

 

Zita Savelkouls (1975, Waspik) heeft in de zomer van 2009 Zita’s opgericht. Samen met haar man en twee dochtertjes Lumen (2006) en Maren (2010)

is zij gevestigd in het sfeervolle Heusden-Vesting. Vanuit haar woning aan de Hoogstraat biedt zij een uitgebreide cateringsservice aan voor particulieren,

bedrijven en evenementen.

 

Met de paplepel..

Zita stond al op jonge leeftijd graag in de keuken. Daar keek ze mee met haar moeder en oma, die altijd met eten bezig zijn en het koken helemaal in de vingers hebben. Na de middelbare school volgde de Banketbakkersopleiding in Tilburg. Aansluitend ging ze naar Kunstacademie St. Joost in Breda

en later ook naar de kunstacademie in ’s-Hertogenbosch.

Daar specialiseerde ze zich in sculptuur & illustratie.

 

Werken voor Hare Majesteit de Koningin

In de keuken van Huis Ten Bosch in Den Haag deed Zita haar

eerste werkervaring op. Als keukenassistent hielp ze om Hare Majesteit de Koningin en haar gasten de lekkerste gerechten voor te schotelen.

Daarna werkte Zita enkele jaren bij Taartenatelier Haa..Gebak! in Rotterdam. Daar werkte ze samen met Hilly van West.  

Kijk gerust eens op: http://www.everyoneweb.com/haagebak.nl.tt/.

 

Van delicatessen naar eigen zaak

Later werkte ze vijf jaar bij Z&M Delicatessen

in Rotterdam, waar ze de productiekeuken leidde, de klanten hielp

in de delicatessen annex lunchroom en ook kooklessen gaf.

Neem ook eens een kijkje op de website: www.zenmdelicatessen.nl.

Na de nodige ervaring op te hebben gedaan heeft Zita haar eigen cateringbedrijf Zita’s opgericht. Zita werkt graag met eerlijke, biologisch en seizoensgebonden producten. De meeste groenten en kruiden komen zelfs uit haar eigen moestuin net buiten Heusden Vesting.

 

Zita Savelkouls


 

Terug naar boven